Leietaker Krister Tårn Falk

Tårnfalkparet som vi skrev om tidligere i vår har nå fått ut fire flotte og friske unger! 🙂 Vi er lettet for at de ikke ble skremt av alt tomtearbeidet. Gravemaskinene har gravd to meter fra reiret, og støvet fra brønngravinga ble blåst opp i reiret. Dette er visst utrolig hardføre fugler som ikke lar seg skremme av menneskelig aktivitet.

Til neste år, når de kommer tilbake fra syden, vil det befinne seg et hus så si oppå reiret. Vi skal sette opp falkekasse i nærheten og forhåpentligvis kommer de tilbake til tross for nye omgivelser. Forhåpentligvis får vi fortsatt mye glede av disse fuglene som svever i lufta og beskytter luftrommet over Sandbakken.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s