Her kommer vintern..

Lite snø, men kuldegradene har ihvertfall meldt sin ankomst!

Nå har vi fått det fint rundt huset, ettersom Kristensen maskin nå har gravd ned strøm inn til huset, gravd ned vannledning til brønn, lagt isolasjonsplater utover rundt muren, og fylt på med grus. Vi har også rydda og sortert forskjellig som skal lagres til våren, så da kan snøen bare komme!

img_4538

img_4523

Innvendig er vegger og tak kledd igjen i 2.etasje, så da fortsettes det i 1.etasje denne uka. Snekkerne har friperiode nå etter helga, så da er planen at vi skal legge gulv oppe og diverse annet imens.

Vi har kjøpt inn alt av utelamper og innelamper, ventilator står klar og Ikea-bestillingen er i orden og leveres 7.desember, så da har vi det meste under kontroll. (håper jeg!) Til helga skal vi se på fliser til å ha over kjøkkenbenken, glassbyggestein til en dusjvegg, og prøve å finne en fin tapet til midtveggen i soverommene i 2.etasje.

Noen bilder fra 2.etasje.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s