Kjøkken

I helga var det klart for å gjøre ferdig innredninger på bad og kjøkken. Badromsinnredninga til badet i 1 etg har nå kommet opp på veggen, men det mangler en del rørleggerarbeid før denne er helt ferdig. Den er fremdeles kledd i blå beskyttelsesfilm så det ble ikke tatt noen bilder av denne i helga.

Stort sett gikk helga med til å montere kjøkken, og vi kom nesten i mål. Bård hjalp Inge med arbeidet, mens høygravide Therese var moralsk støtte og hjalp til med litt ryddearbeid. Det manglet noen monteringsskinner til komfyren som skal stå inni benkeskapet, så det gjenstår å få den på plass. Videre må rørlegger og elektriker koble hvitevarene til strøm og vann og ventilator må henges på veggen før vi kan si oss ferdig med kjøkkenet.

img_4797
Der det etter originaltegningene til huset skulle være vegg (mellom søyle og kjøkkenvegg) har vi heller gått for større benkeplate og mer åpen løsning mellom kjøkken og gang. Her har vi også brukt litt av benkeplassen til å lage en barløsning.
img_4800
Kjøkkenet begynner for alvor å ta form. Kjøleskapet må på plass (med i flyttelasset) og ovnen må settes på rett plass i skapet. Ikea ettersender skinner idag. Oppvaskmaskin er klar til å kobles på vann. Rørlegger må også montere blandebatteri og avløp til vasken.
img_4794
Hundene satte pris på eska til vasken 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s