Kommunikasjon

På Sandbakken er det noe begrenset med kommunikasjonsmuligheter. Derfor var det gledelig at formannskapet i Saltdal idag vedtok:

  • Saltdal kommune søker midler til bredbåndsbygging/mobildekning i områdene Vassbotn, Vassbotnfjell, Evenesdal og Skaiti
  • Kostnader til finansiering av konsulentbistand på ca. kr 60 000,- dekkes av kommunestyrets disposisjonsfond.
  • Ved positivt tilsagn tilrås det at investeringen søkes innarbeidet i økonomiplan 2018- 2021. Investeringen ventes å ha en total kostnadsramme på ca. 6.6 mill kr, herunder en kommunal med finansiering på ca. kr. 1.4 mill.
  • Det forventes også bidrag og/eller dugnad fra andre aktører som er involvert og har interesse i dette prosjektet. B.l.a grunneierlag og beboere i disse grendene.

Kilde: Saltenposten: Søker Bredbåndsmidler

DSC_0176_1.JPG

I mellomtida må vi klare oss med det vi har. Vi har internett over satelitt, så vi er begge tilgjengelige på apper og kommunikasjon som ikke krever telefondekning (Snapchat, Instagram, Facebook Messenger, Gmail). Flere av disse gjør det er mulig å både sende melding og ringe.

Therese har telefon med støtte for wifi-tale; med dette kan hun ringe ut av bygda, men det viser seg at det ikke er mulig å ringe inn. Inge har ikke denne funksjonen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s