Sittekrok i morgensola

Årets første sommerprosjekt er i boks! Vi har lenge pratet om å lage en sitteplass i østveggen, og steinhellene har vi hatt liggende både en og to somre. Likevel klarte vi ikke helt å bestemme oss for om vi ville legge steinheller eller gjøre noe annet. Therese sin impulsive start på arbeidet gjorde at det raskt ikke var noen vei tilbake, og da var det bare å fullføre.

Her kan vi nyte morgensol og ettermiddagsskygge (ikke minst! Siste uke tatt i betraktning). Samtidig kan vi sitte nært der ungene leker. Resultatet ble ikke så verst! Nå skal det opp en liten hylle på veggen, og så skal gresset få gro rundt steinhellene, så får vi se hvordan det endelige resultatet blir.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s