Kontrakt signert!

Nå har vi signert kontrakt med Saltdalshus! Det har vært en lang prosess med mange avgjørelser, så det var fint å få avtalen i boks nå. Valg av hus falt ganske raskt på Saltdalshus, da vi aller helst vil kjøpe lokalt. Modellen H246 passer oss ypperlig, med store vinduer hvor man kan nyte utsikten, og den har også en fin planløsning. Vi har tilpasset 1.etasje litt, slik at det blir en mer åpen løsning mellom stue, kjøkken og gang.

Her kan du se mer på modellen H246.

13265977_10153488733966196_979026423173625796_n

Nå venter vi bare på godkjent byggesøknad, så settes de første spadetakene i jorda! Målet er å komme igang med selve byggingen i slutten av august. Men før den tid skal tomta klargjøres og betong støpes.

h246

Vi gleder oss stort til å komme igang med husdrømmen vår!

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s