Husplassering

Fredag 17. juni var vi i Evenesdal og plasserte ut huset på tomta. Dette skal tegnes inn på kart og overleveres til kommunen til uka. Dette er egentlig en jobb for oppmålere hos kommunen, men på grunn av stor pågang nå før sommeren håper vi at vi kan gjøre det selv. Dersom dette kommer i orden så skal Kristensen maskin begynne grunnarbeidet uka etter der. Vi gleder oss til det begynner å skje noe!

Siden det skal graves og planeres la vi ikke mye arbeid og nøyaktighet i å plassere alle hjørnene. Derimot er de to hjørnene som skal være fronten på huset plassert så nøyaktig som mulig, med GPS-koordinat og med nøyaktig avstand til garasjehjørnene, kan de plasseres med høy nøyaktighet på kartet som skal sendes til kommunen. De øvrige hjørnene la vi ut mest for egen skyld, for å få et bedre inntrykk av hvordan huset vil bli i terrenget.

Huset vil vinkles noe annerledes enn dagens bygningsmasse. Det er to årsaker til dette. Først og fremst ønsker vi at utsikten skal rettes mot Solvågtind, slik at når vi kommer inn i huset ser vi rett inn i fjellene. Det andre er et huset vil følge terrenget bedre med denne vinkelen.

wp-1466185225407.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s