Kveldstur til Hestberget

Det er ikke alltid man må dra langt for å få fine turopplevelser. Nærturer kan gi like flotte minner som de lange strabasiøse fjellturene. På torsdag 16. juni skulle Inge ut på båttur med Saltdal fotoklubb, men turen ble utsatt på grunn av dårlig værvarsel. Som et plaster på såret tok vi med oss et par fiskestenger og ei fyrstikkeske og kjørte fire kilometer ut gjennom fjorden for å nyte denne fine torsdagskvelden.

Været var upåklagelig. Damn you metrologisk institutt. Blikkstille fjord og innimellom blå himmel. Fisket var ikke fullt så bra. Det ble fem små sei som alle ble satt tilbake, og en «syk» torsk. Det var likevel godt for kropp og sjel å få et pust i bakken etter slitsomme dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s