Grunnarbeidet har startet!

Tirsdag 30. juni begynte Kristensen maskin med grunnarbeidet på Sandbakken. Etter to dager har tomta allerede begynt å ta fasong. I morgen skal Inge møte gravearbeiderne, for å prosjektere hvor veien skal gå opp til tomta samt høre hvordan de ser for seg videre arbeid.

IMG_4022

Det er masse løsmasser som skal flyttes og fordeles for at det skal bli plant og fint, og forhåpentligvis kan det brukes noe masser til å gjøre bakken i forkant av huset mindre bratt. Det må også lages grøfter i forkant og bakkant av huset. Artig å se at det begynner å ligne ei hustomt, istedet for et plantefelt.

IMG_4023

Videre må vi få ei avklaring fra Nordnorsk brønnborring om når de kommer til Evenesdal, da vi enda ikke har hørt noe fra dem. Det må også godkjennes av Nordlandsnett at vi kobler opp strøm til huset. Grøftene for strømkabel er klare, men kabelen kan ikke legges før vi har fått den godkjenninga fra Nordlandsnett.

Kanskje ikke så alt for lenge til vi kan starte med ringmurarbeid! I mellomtiden skal tiden brukes til å ta vare på all den granskogen vi har hogget ned, slik at vi får mer ved til vinteren. I tillegg skal det sjekkes priser og gjøres innkjøp av ringmurelementer og diverse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s