Fine dager på elgjakt

Innimellom organisering av husbygging og diverse, har vi heldigvis også fått tid til å jakte elg i Evenesdal. Huset står jo nå til tørking, så har vært pause i snekringa ei stund. Har brukt veranda i 2.etasje flittig til å speide etter elg, og det fungerer utmerket!

img_20161003_105313

Jakta starta med skikkelig regnvær, men den siste uka har det vært fantastiske forhold, med minusgrader om natta og solskinn om dagen. Inge har vært stort sett sammenhengende 14 dager på jakt, mens jeg har brukt helger og høstferie.

Til nå har vi skutt 6 av 8 dyr, så da har vi enda to igjen på kvota. For min del har det ikke vært tunge turer høyt til fjells, pga. mini i magen, men har likevel fått meg noen fine opplevelser i skogen og på utkikksposter.

dsc_0294

dsc_0293

Frosten sitter lenge i marka utover formiddagen, før sola varmer opp.

dsc_0284

Fornøyd skytter! Inge fikk ku med tvillingkalver og okse på post fredag ettermiddag, så da datt det to kalver. (Kanskje litt makabert bilde, men skal man spise kjøtt så dukker det nok ikke opp ferdig vakuumpakka på Coop av seg selv.)

dsc_0291

Kjøttet må deles opp og tas vare på etter at mørningsprosessen er ferdig. Sosialt og koselig på kjøkkenet i nabogården.

Satser på fine jaktopplevelser også neste helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s