Flatpakker fra Ikea

Tirsdag 13. desember kom det et trailerlass med flatpakker fra IKEA. Leveransen fra IKEA ble en uke forsinket, og plutselig måtte vi montere flatpakker siste helga i advent. Kjøkken, baderomsinnredning og diverse småtteri til arvingen fant til slutt veien opp til Evenesdal.

DSC_0346.JPG
Gjennomgang av forsendelsen. Alt ser ut til å være helt og pent.

Vi varmet opp på fredagskveld med å montere stellebord, da denne kom i posten og ikke i lasset fra Ikea. Deretter ble skrågene til kjøkkenet prioritert først. Foreldrene til Therese kom for å hjelpe oss på lørdag. Inge og Lorents monterte skråg, mens Therese og Elisabeth monterte skuffer. Elisabeth hadde dessuten tatt med seg vaffeljern og røre, og fikk med det «innviet» vårt nye kjøkken.

Alle skrågene er montert. Det midterste 60 cm skråget skal stå i den gleppa mellom søyla og 80 cm skråget. Lenge trodde vi at det var et 60 cm skråg for lite, men det viser seg at oppvaskmaskinen ikke skal stå i et skråg men ha egen front i mellom to skråg. Helt til høyre skal det stå et kjøleskap (ikke intergrert). Nå må vi vente på at rørlegger og elektriker gjør ferdig sitt arbeid før vi kan begynne å sette inn skuffer og moduler i skrågene.

IMG_4736.jpg
Ferdige kjøkkenskråg. Nå må vi vente på elektriker og rørlegger før vi kan gjøre mer.

Idag, søndag, ble badromsinnredninga i 1. etg montert. Ferdig skråg settes opp samtidig som våtromsplatene monteres. Skuffene står ferdig montert i badhjørnet. Stellebord var det første som ble montert. Våtromsbeleggene ble lagt av «Didde» for Rognan Fargehandel på torsdag.

IMG_4741.jpg
Badet begynner å ta form. Mangler bare veggene.
IMG_4717.jpg
Våtromsbelegg på vaskerom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s