Godt nytt år!

Da er 2017 igang, og det blir nok et innholdsrikt år for vår del! 2016 har vært et travelt år som har gått kjempefort. Vi har ikke vært på like mange fjellturer som året før, rett og slett fordi husprosjektet har tatt mye tid og energi. Her er noen bilder satt sammen fra året som gikk.

img_20161231_145357

Siste innspurt i svangerskapet, og som vi gleder oss til å treffe lilleputt om en måneds tid! Omtrent på samme tidspunkt (og helst litt før) kan vi kanskje flytte inn i nyhuset i Evenesdal.

Vi har hatt ei fin jul, hvor vi har vært både på hytta til svigers i Evenesdal, og i Vik hos min familie. Til neste år blir det nok vi som inviterer til julefeiring i eget hus. Det blir stas! Det kom masse snø i jula, så det ble skikkelig hvit jul på oss. Det har også vært kaldt i perioder, med under 20 minusgrader i Evenesdal.

 

Svigerfar overasket oss med å legge golv i loftstua 2.juledag, så det var kjempekoselig å få beskjed om at det plutselig var ferdig! Inge og pappa har lagt samme type golv på vårt soverom i 1.etasje, så da er det bare bittelitt igjen i walk-in-closet som skal legges av oss.

img_20170104_221146_598

Idag skal snekkerne starte opp igjen i huset, så da krysser vi fingrene for at alt går som smurt! Regner med at resten av veggplater, golv og baderomsplater kommer rimelig kjapt på plass. Så er det vindus- og dørforinger, vedovn, listing og slikt som gjenstår. Og trappa kommer inn helt til slutt.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s