Kveldsbesøk på Sandbakken

Etter noen dager med besøk av store snøspurvflokker fikk vi i kveld besøk av denne loddne krabaten. Jeg hører Therese hviske: «det er et dyr utenfor». Jeg grep kamera og løp ned i stua. Dessverre hadde det begynt å mørkne, og mitt teleobjektiv er ikke akkurat av den lyssterke typen. Fikk fanget et morsomt øyeblikk likevel.

Som naturforvalter og jeger er det litt bismak at en hissig eggtjuv kommer og spiser seg opp rett før hekketida. En skapning som kommer til å gjøre innhogg i potensiell skogsfugl- og rypebestand de neste månedene. Dessverre er jakttida for mår over for i år, så denne får leve til høsten. Da kan det hende han lever mer utrygt om han skulle være så frekk å dukke opp på fuglebrettet. Det skal sies at han var halt så kan hende han dør en naturlig død, men snart fråtser han i mat og da er han kanskje igjennom den verste flaskehalsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s