Livet på hjemmekontor del 2

I dag var kalenderen fullbooket med møter hele dagen, og det så ut som at værgudene også vil være med på moroa. Det snør så tett at jeg knapt ser veien, og lite tyder på majestetisk utsikt over fjell og daler.

Det snør det snør tiddelibom…

Som nevnt i del 1 så har vi internett over satellitt. Alle som har parabol vet hvordan tv-signalene fungerer i slikt vær? Det samme gjelder internett. Det er ikke bare veiene som må brøytes i dag, men det kreves jevnlig «brøyting» av parabolhodet for å holde fortet på «Teams».

Like greit å ha hjemmekontor…

Etter fire timer på Teams var det greit å komme seg ut litt. Selv om jeg personlig ville foretrukket stekende sol, lett pudderføre, appelsin og kvikklunsj på en liten fjelltopp. Ikke en trang traktorhytte med olje og diesellukt. Som også ble dagens lunsjrom..

Vaktmestertjenester på hjemmekontoret

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s