Kveldsarbeid

Det begynner å nærme seg støping, så nå må vi jobbe i tomta også på kveldstid etter jobb.

På mandag fikk vi lånt en pussemaskin fra Rognan byggsenter og Inge fikk pusset ned muren samtidig som han gikk rundt med nivelleringslaser, så nå er den så bein som den kan få blitt. Samtidig gikk Therese over grovmassene med hoppetusse, før det legges på finmasser.

DSC_0219-2.jpg

På tirsdag hadde Kristensen maskin fyllt på med finmasser. Disse slettet vi ut med jernrive; deretter ble massene fuktet og til slutt gikk vi over med hoppetusse.

IMG_4234.jpg

I dag har Inge montert radonbrønn i henhold til TEK-10 krav «b) Bygning beregnet for varig opphold skal tilrettelegges for egnet tiltak i byggegrunn som kan aktiveres når radonkonsentrasjon i inneluft overstiger 100 Bq/m3 «. Røret skal komme opp i veggen, og monteres på ventilasjonsanlegget (utsug) dersom det blir høye radonkonsentrasjoner inne i bygget. Det skal også monteres radonsperre mellom isolasjon og betong i neste byggesteg.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s