Nasjonaldag i vinterland!

Kan snørekorden for 17. mai være satt allerede første år i nytt hus? Til tross for noen uker med finvær og snøsmelting var det fremdeles 118 cm sny på flat bakke (målt på åker nedenfor huset) på ettermiddagen 17. mai.

Som alt annet dette året var det også vår første 17. mai-feiring i nytt hus, og Ludviks første nasjonaldag. Frasen «det var vår første…i nytt hus» har blitt brukt allerede, og kommer helt sikkert til å brukes igjen!

DSC_0618
Balkongflagget ble kjøpt 16. mai til anledninga!

Vi sto opp til NRKs 17.-mai sending, med vår egen «champagnefrokost» med Mozell, eggerøre og spekemat. Etterpå dro vi til oldemor og oldefar for å drikke kaffe, før vi dro ned  til bygda for å se på barnetoget på Røkland.

Siden ingen av oss hadde feiret 17. mai på Røkland var vi ikke helt sikre på hvor vi skulle, hvor toget kom og hva som skulle skje resten av tida. Vi tok plass sammen med de andre evenesdalingene og det viste seg å være orkesterplass til toget når det kom. Været var skiftende, men heldigvis unngikk barna de værste regnbygene mens de gikk. Litt skuffende var det at mye av aktiviteten denne dagen skulle skje innendørs, men vi fikk en god smakebit på hva vi har i vente de neste 16 årene 🙂

DSC_0609

Når vi var ferdig på Røkland dro vil til mormor og morfar i Vik. Der ble vi servert middag og kaker.

Dagen ble avsluttet der den startet, til NRKs 17. mai sending hjemme på Sandbakken! 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s